Giriş Kayıt
Chris Salvaterra

Chris Salvaterra


Yapımcı

Chris Salvaterra, yapımcı.

Hidalgo (2004), Misafir (2007), Tek Başına (2005), Hamburger Cumhuriyeti (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp
2012 Dram Yapımcı 5.9 38,762

96 Dakika
2011 Dram 5.7 3,068

Misafir
2007 Suç Yapımcı 7.7 39,838

Hamburger Cumhuriyeti
2006 Komedi Yapımcı 6.3 22,362

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 Dram Yapımcı 7.5 89,143
2005 Dram Yapımcı 6.2 2,900

Tek Başına
2005 Dram Yapımcı 7.3 36,416

Ekip 49
2004 Aksiyon Yapımcı 6.5 51,927
2004 Aksiyon Yapımcı 6.7 72,773
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018