Giriş Kayıt
Chris Salvaterra

Chris Salvaterra


Yapımcı

Chris Salvaterra, yapımcı.

Hidalgo (2004), Misafir (2007), Tek Başına (2005), Hamburger Cumhuriyeti (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp
2012 Dram Yapımcı 5.9 38,468

96 Dakika
2011 Dram 5.7 3,041

Misafir
2007 Suç Yapımcı 7.7 39,715

Hamburger Cumhuriyeti
2006 Komedi Yapımcı 6.3 22,257

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 Dram Yapımcı 7.5 88,890
2005 Dram Yapımcı 6.2 2,896

Tek Başına
2005 Dram Yapımcı 7.3 36,210

Ekip 49
2004 Aksiyon Yapımcı 6.5 51,714
2004 Aksiyon Yapımcı 6.7 72,495
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018