Giriş Kayıt
Chris Salvaterra

Chris Salvaterra


Yapımcı

Chris Salvaterra, yapımcı.

Hidalgo (2004), Misafir (2007), Tek Başına (2005), Hamburger Cumhuriyeti (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp
2012 Dram Yapımcı 5.9 38,128

96 Dakika
2011 Dram 5.8 2,878

Misafir
2007 Suç Yapımcı 7.7 39,552

Hamburger Cumhuriyeti
2006 Komedi Yapımcı 6.3 21,799

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 Dram Yapımcı 7.5 88,461
2005 Dram Yapımcı 6.2 2,805

Tek Başına
2005 Dram Yapımcı 7.3 35,998

Ekip 49
2004 Aksiyon Yapımcı 6.5 51,242
2004 Aksiyon Yapımcı 6.7 72,226
Film Altyazıları
Upgrade (6,609) Deadpool 2 (5,896) Avengers: Infinity War (3,144) Skyscraper (3,097) Tag (2,678) Adrift (2,369) Down a Dark Hall (1,857) The Endless (1,091) Ah-ga-ssi (761) Ready Player One (653)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,076) Castle Rock (2,042) The 100 (1,646) Sharp Objects (1,437) Preacher (1,255) Better Call Saul (1,114) Vikings (985) Westworld (961) Suits (959) Yellowstone (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018