Giriş Kayıt
Andrew Chan

Andrew Chan


Sanat Bölümü

Andrew Chan, sanat bölümü.

Kırmızı Gezegen (2000), The Man Who Sued God (2001), (2015) Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015), (2005) Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 224,095

Yaratık: Covenant
2017 Korku Sanat Bölümü 6.4 223,359

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 93,948

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 771,203
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 396,895

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Sanat Bölümü 7.3 428,797

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Sanat Bölümü 6.3 128,381
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 1,035,186

Kehanet
2009 Dram Sanat Bölümü 6.2 207,888

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 259,538

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 49,480

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 634,458

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 412,230

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 474,860

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 569,562
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.5 4,639

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.7 52,291
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,762) Into the Badlands (2,703) The Flash (1,889) American Gods (1,784) Arrow (1,416) Vikings (1,307) This Is Us (1,064) Supernatural (1,029) Criminal Minds (863) The Big Bang Theory (852)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019