Giriş Kayıt
Jo Willems

Jo Willems


Görüntü Yönetmeni

Belgium, Belçika doğumlu görüntü yönetmeni.

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), Limit Yok (2011), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1 (2014), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Belgium
Doğum Yeri: Belçika
Diğer Bir İsmi: Jo A. Willems | Jo Alfons Willems
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Görüntü Yönetmeni 5.9 139

Kızıl Serçe
2018 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.6 123,036

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 8.1 53,040

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Görüntü Yönetmeni 6.6 242,781

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Görüntü Yönetmeni 6.7 369,833

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görüntü Yönetmeni 7.5 565,572

Limit Yok
2011 Gizem Görüntü Yönetmeni 7.4 482,708

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.9 69,949

30 Gün Gece
2007 Korku Görüntü Yönetmeni 6.6 153,944
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 12,467

Lolipop
2005 Suç Görüntü Yönetmeni 7.1 145,052
2005 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 21,009
2004 Müzik Görüntü Yönetmeni 7.0 657
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019