Giriş Kayıt
Martin Wehding

Martin Wehding (42)


Editör, Editör, Görsel Efekt

Martin Wehding, 03 Ağustos 1976 Danimarka doğumlu editör, editör, görsel efekt.

Take The Trash (2008), Bu Hayat (2012), Alle for én (2011), Alle for to (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Danimarka
Diğer Bir İsmi: Martin B. Wehding
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 41 Komedi Editör 5.2 511
2013 37 Komedi Editör 5.9 1,603
2012 36 Gerilim Editorial Department 4.9 839
2012 36 Komedi Editorial Department 5.6 1,364

Bu Hayat
2012 36 Dram Editör 6.6 2,158
2011 35 Komedi Editorial Department
Editör
5.7 2,219
2010 34 Komedi Editör
Editorial Department
4.0 52
2009 33 Komedi Editör
Görsel Efekt
3.8 1,263
2009 33 Dram Editorial Department 4.8 138

Take The Trash
2008 32 Komedi Editör
Görsel Efekt
5.8 3,559
2007 31 Aksiyon Editorial Department 5.5 306
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019