Giriş Kayıt
Joseph Rouschop

Joseph Rouschop


Yapımcı

Joseph Rouschop, yapımcı.

Özel Mülk (2006), The Hunters (2011), Kongorama (2006), Kraliçem Karo (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 5.8 452
2017 Dram Yapımcı 7.4 48
2017 Biyografi Yapımcı 6.8 894
2016 Komedi Yapımcı 6.6 424
2015 Animasyon Yapımcı 6.9 200
2014 Biyografi Yapımcı 5.7 2,555
2014 Dram Yapımcı 6.5 15
2013 Komedi Yapımcı 5.6 33

Seyyar Ev
2012 Komedi Yapımcı 6.6 332
2012 Komedi Yapımcı 5.7 76
2011 Dram Yapımcı 6.1 21
2011 Dram Yapımcı 5.9 320

Geçen Kış
2011 Dram Yapımcı 5.8 156
2011 Suç Yapımcı 4.2 1,979
2009 Suç Yapımcı 4.6 197

Kraliçem Karo
2009 Dram Yapımcı 6.5 854

Tango Şarkıcısı
2009 Dram Yapımcı 6.1 56

Yüz
2009 Komedi Yapımcı 6.0 739
2008 Dram Yapımcı 7.6 262

Bu Denizin Tuzu
2008 Dram Yapımcı 6.9 957

Gizli Aşk
2007 Dram Yapımcı 5.5 226

Özel Mülk
2006 Dram Yapımcı 7.1 1,563

Kongorama
2006 Komedi Yapımcı 7.1 1,116

Cennette Savaş
2005 Dram Yapımcı 5.6 5,453
2004 Dram Yapımcı 6.1 76

Kendine Has Delilik
2004 Dram Yapımcı 7.0 64
2003 Belgesel Yapımcı 5.1 18
2002 Dram Yapımcı 5.3 93
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019