Giriş Kayıt
Rasvan Puiu

Rasvan Puiu (49)


Dublör, Oyuncu

Rasvan Puiu, 30 Aralık 1969 Bucharest, Romanya doğumlu dublör, oyuncu.

Geç Gelen Gençlik (2007), Evdeki 9 Cinayet (2005), Sweeney Todd (2006), Kağıt Mavi Olacak (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1969
Doğum Yeri: Bucharest, Romanya
Diğer Bir İsmi: Razvan Puiu | Puiu Razvan
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 7.3 2,168
2017 48 Fantastik Dublör 5.3 1,559
2016 47 Aksiyon Dublör 3.5 1,153
2016 47 Korku Dublör 4.6 1,463
2016 47 Aksiyon Dublör 3.9 1,261
2016 Biyografi Dublör 8.2 2,583

Vurguncular
2016 47 Komedi Dublör 7.1 149,505
2016 47 Komedi Dublör 5.6 3,385
2015 46 Aksiyon Dublör 5.3 6,674
2015 Dram Dublör 7.0 400

Terörist Avı
2014 45 Dram Dublör 4.4 8,745
2014 45 Dram Dublör 6.3 1,304
2014 45 Aksiyon Dublör 4.7 2,755
2013 44 Aksiyon Dublör 6.3 1,355
2013 44 Komedi Dublör 6.8 1,519

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 44 Aksiyon Dublör 5.3 186,327
2012 Dram Dublör 8.0 21,852

Ailemizdeki Herkes
2012 43 Dram Dublör 7.5 1,154

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 42 Aksiyon Dublör 4.3 101,981

Suikast Oyunları
2011 42 Aksiyon Dublör 6.2 15,551
2009 40 Dram Dublör 4.4 1,163
2009 40 Aksiyon Dublör 4.3 1,115
2009 40 Korku Dublör 4.6 2,025
2009 40 Korku Dublör 5.1 2,063

Nazi Vampirler
2009 40 Korku Dublör 5.4 10,695
2008 39 Komedi Dublör 5.2 258
2008 39 Macera Dublör 4.4 2,444

Aynalar
2008 39 Korku Dublör 6.2 96,169
2008 39 Belgesel Dublör 7.2 44

Geç Gelen Gençlik
2007 38 Dram Dublör 6.3 12,337
2007 38 Komedi Dublör 8.2 2,544

Kan ve Çikolata
2007 38 Dram Dublör 5.5 16,518

Kaliforniya Rüyası
2007 38 Komedi Dublör 7.9 7,284
2007 38 Macera Dublör
Çeşitli
6.6 1,569

Kağıt Mavi Olacak
2006 37 Aksiyon Dublör 7.8 1,886
2006 37 Suç Dublör
Çeşitli
7.0 2,834

Amerikan Büyüsü
2005 36 Korku Dublör 5.1 23,624
2005 36 Aksiyon Dublör 2.9 32,491
2005 36 Aksiyon Dublör 5.9 687

Mağara
2005 36 Aksiyon Dublör 5.1 32,599

7 Saniye
2005 36 Aksiyon Dublör 4.8 6,555

Evdeki 9 Cinayet
2005 36 Dram Dublör 5.5 8,535
2005 Belgesel Dublör 8.1 1,652
2004 35 Aksiyon Dublör 5.1 1,471
2004 35 Dram Dublör 7.2 1,523
2004 35 Aksiyon Dublör 5.1 1,224

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 31 Aksiyon Dublör 4.6 18,154

Merkez Üssü
2000 31 Aksiyon Dublör 3.2 1,155

Karanlıklar Lordu
1999 30 Aksiyon Dublör 4.1 10,545

Yüzbaşı Conan
1996 27 Dram Dublör 7.2 1,732
1996 27 Macera Dublör 6.3 501
1996 27 Dram Dublör 7.7 536
1994 25 Biyografi Dublör 5.8 2,573
1991 22 Aksiyon Oyuncu 7.4 183
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019