Giriş Kayıt
Cyril Pavaux

Cyril Pavaux


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Cyril Pavaux, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, oyuncu.

Divines (2016), Camille Claudel 1915 (2013), Küçük Serseri (2014), Şeytanın Ötesinde (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 479
2016 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 6,695

Fransız Mutfağı
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 4.4 329
2015 Suç Yönetmen Asistanı 6.1 326

Küçük Serseri
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 2,201
2014 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 4,640
2013 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.7 398
2013 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.5 2,755

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde
2012 Macera Yönetmen Asistanı 5.3 11,608

Hayvan Cenneti
2012 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 85

Şeytanın Ötesinde
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 1,638
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 1,476

Güneye Giderken
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 551

Taşıyıcı 3
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 145,348
2008 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.3 126

Saint Tropez Tatili
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 4.5 476

İçimizdeki Düşman
2007 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 3,044

İsimsiz Kahramanlar
2006 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 13,216

Felemenk
2006 Dram 0 6.6 2,589

Kaplanlar Timi
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 1,412
2006 0 6.0 23

İnsanlık Suçu
2003 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.2 4,616

Bosanma, Le
2003 Dram Yapım Yöneticisi 4.9 10,527
2003 Dram 0 4.9 73
2002 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 230
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019