Giriş Kayıt
Alison Marek

Alison Marek


Yapımcı, Casting

Alison Marek, yapımcı, casting.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı    
2017 Kısa Metraj    
2012 Korku Çeşitli 3.9 2,051
2008 Komedi Çeşitli 7.4 1,868

25. Saat
2002 Suç Casting 7.7 162,015

Sır
2002 Dram Kameraman 5.7 78
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,366) This Is Us (2,696) American Gods (2,633) Gotham (2,072) Into the Badlands (1,584) Vikings (1,366) Star Trek: Discovery (1,204) The Flash (1,152) The Blacklist (1,034) Arrow (723)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019