Giriş Kayıt
Kenneth Landrum

Kenneth Landrum


Animasyon, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Kenneth Landrum, animasyon, görsel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Dostlar 2
2008 Animasyon Animasyon 5.6 19,533

Vahşi Doğa
2006 Animasyon Görsel Efekt 5.3 21,916

Ayı Kardeş
2003 Animasyon Animasyon 6.8 85,335

Lilo Ve Stitch
2002 Animasyon Animasyon 7.2 147,652
1999 Animasyon Animasyon 7.3 178,922
1998 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
Sanat Bölümü
7.6 218,124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019