Giriş Kayıt
Eileen Essell

Eileen Essell (92)


Oyuncu

Eileen Essell, 07 Ekim 1922 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Gerard McLarnon ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Çatı Katı (2003), (2005) Charlie'nin Çikolata Fabrikası (2005), (2004) Düşler Ülkesi (2004), (2005) The Producers (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Eileen Essell, 15 Şubat 2015 tarihinde (92 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1922
Ölüm Tarihi: 15 Şubat 2015
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Eileen Essel
Burcu: Terazi
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 83 Komedi Oyuncu 6.4 38,743

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 83 Macera Oyuncu 6.6 391,854

Düşler Ülkesi
2004 82 Biyografi Oyuncu 7.7 191,310

Çatı Katı
2003 81 Komedi Oyuncu 5.9 52,340
2003 Dram Oyuncu 7.4 344

Ali G: Başbelası
2002 80 Komedi Oyuncu 6.2 79,413
2000 Dram Oyuncu 5.1 949
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,493
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019