Giriş Kayıt
Jesse Warn

Jesse Warn


Yönetmen, Senarist

Jesse Warn, yönetmen, senarist.

The Flash (2014), Spartaküs: Kan ve Kum (2010), Kökenler (2013), Shannara Günlükleri (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Shannara Günlükleri
2016 Macera Yönetmen 7.3 49,080
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 268,631

Kökenler
2013 Dram Yönetmen 8.3 103,008

Ok
2012 Aksiyon Yönetmen 7.7 373,035

Spartacus: Arenanın Tanrıları
2011 Aksiyon Yönetmen 8.5 112,834

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Yönetmen 8.5 201,799

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen 7.7 258,698

Arayıcının Efsanesi
2008 Aksiyon Yönetmen 7.7 31,576

Kriminal
2005 Suç Yönetmen 8.1 135,624

İntikam Oyunu
2003 Gizem Yönetmen
Senarist
5.6 1,957
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019