Giriş Kayıt
Kazuo Takematsu

Kazuo Takematsu


Animasyon

Kazuo Takematsu, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Animasyon Animasyon 5.7 1,430
2007 Animasyon Animasyon 4.8 222
2007 Animasyon Animasyon 6.1 393

Scooby Doo ve Uzaylı İstilacılar
2000 Animasyon Animasyon 6.8 4,058
1984 Animasyon Animasyon 6.7 2,099
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019