Giriş Kayıt
Kentarô Shimizu

Kentarô Shimizu


Oyuncu

Kentarô Shimizu, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Oyuncu 5.2 418

İntikam Kılıcı
2000 Suç Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 7.0 50
1983 Komedi Oyuncu 7.4 567
1977 Oyuncu    
Film Altyazıları
Upgrade (7,327) Deadpool 2 (6,826) Avengers: Infinity War (3,584) Skyscraper (3,269) Tag (2,901) Adrift (2,482) Down a Dark Hall (2,058) Hereditary (1,241) The Endless (1,160) Ah-ga-ssi (933)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,381) Castle Rock (2,300) Better Call Saul (2,130) Sharp Objects (1,838) The 100 (1,835) Preacher (1,632) Vikings (1,170) Westworld (1,086) Suits (1,058) Black Mirror (981)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018