Giriş Kayıt
Vineeta Malik

Vineeta Malik


Oyuncu

Vineeta Malik, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Vanita Malik | Vinita Malik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 4.9 284
2014 Macera Oyuncu 6.5 56
2008 Komedi Oyuncu 6.9 2,814
2005 Dram Oyuncu 4.7 53
2004 Müzikal Oyuncu 5.2 38
2003 Dram Oyuncu 4.6 151
1990 Aksiyon Oyuncu 6.7 112
Dizi Altyazıları
Arrow (3,779) Vikings (2,486) The Flash (1,765) Supergirl (1,360) Doctor Who (1,013) Counterpart (866) La Casa de Papel (807) Supernatural (748) Friends (721) The Big Bang Theory (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018