Giriş Kayıt
Maus Drechsler

Maus Drechsler


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Maus Drechsler, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni.

Block Party (2005), Gizli İlişkiler (2005), The Baxter (2005), The Jimmy Show (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Sanat Bölümü 7.9 9,686

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 141,419

İyi Yürek
2009 Dram Sanat Bölümü 6.9 4,005
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.1 15,240

Gelinlerin Savaşı
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.5 92,595
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.6 108,655

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.1 18,196

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sanat Bölümü 7.2 621,018

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 360,533
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.6 49,978

Adaş
2006 Dram Sanat Bölümü 7.5 17,917

Gerçeğin Peşinde
2006 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 15,420

Tutku
2006 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 14,431

Gizli İlişkiler
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 4,399
2005 Belgesel Sanat Bölümü 7.2 8,395

Kıyametin Sesi
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 17,938
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.6 4,472
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.7 1,364

Konuş Benimle
2004 Dram Sanat Bölümü 7.3 23,120
2002 Dram Set Dekoratörü 6.6 3,287
2001 Dram Sanat Bölümü 6.4 3,539
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.3 508
2000 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 4,685
2000 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 2,027

Soprano Ailesi
1999 Suç Sanat Bölümü 9.2 241,538
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019