Giriş Kayıt
Carrie Comerford

Carrie Comerford


Yapımcı, Editör

Carrie Comerford, New York, ABD doğumlu yapımcı, editör.

Özgürlüğün Bedeli (1996), Düğünden Sonra (2006), Kardeşler (2004), Katliam (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: New York, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Akvaryum
2009 Dram 7.3 54,063

Kırmızı Sokak
2006 Dram Yapımcı 6.8 11,272

Düğünden Sonra
2006 Dram Çeşitli 7.8 28,998
2006 Dram Çeşitli 6.0 297
2005 Dram Çeşitli 7.4 20,721

Katliam
2005 Dram Çeşitli 6.8 2,246

Sevgili Wendy
2004 Komedi Çeşitli 6.6 9,527

Kardeşler
2004 Dram Çeşitli 7.5 10,291

Özgürlüğün Bedeli
1996 Biyografi Çeşitli 7.2 27,239
1995 Suç Editorial Department 7.4 5,536
Dizi Altyazıları
True Detective (7,357) Vikings (3,766) Shameless (2,653) The Punisher (1,493) The Flash (1,432) Outlander (1,363) Arrow (1,361) The Big Bang Theory (1,297) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019