Giriş Kayıt
Carrie Comerford

Carrie Comerford


Yapımcı, Editör

Carrie Comerford, New York, ABD doğumlu yapımcı, editör.

Özgürlüğün Bedeli (1996), Düğünden Sonra (2006), Kardeşler (2004), Katliam (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: New York, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Akvaryum
2009 Dram 7.3 53,730

Kırmızı Sokak
2006 Dram Yapımcı 6.8 11,140

Düğünden Sonra
2006 Dram Çeşitli 7.8 28,773
2006 Dram Çeşitli 6.0 294
2005 Dram Çeşitli 7.4 20,530

Katliam
2005 Dram Çeşitli 6.8 2,240

Sevgili Wendy
2004 Komedi Çeşitli 6.6 9,483

Kardeşler
2004 Dram Çeşitli 7.5 10,212

Özgürlüğün Bedeli
1996 Biyografi Çeşitli 7.2 27,002
1995 Suç Editorial Department 7.4 5,485
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018