Giriş Kayıt
Monika Buttinger

Monika Buttinger


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Monika Buttinger, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Rövans (2008), 360 (2011), Der Vampir auf der Couch (2014), Bir Anlık Özgürlük (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.8 395
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 274
2016 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 7.0 66
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 303
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 149
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 702

Balkondaki At
2012 Aile Kostüm Tasarımcısı 6.0 103
2012 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 65
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 14,905
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 41
2010 Dram Kostüm Bölümü 5.6 281
2010 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.3 692

Rövans
2008 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 12,673

Bir Anlık Özgürlük
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 556
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.7 128
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.6 403

Kötü Ruhlar
2003 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 492
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019