Giriş Kayıt
Monika Buttinger

Monika Buttinger


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Monika Buttinger, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Rövans (2008), 360 (2011), Der Vampir auf der Couch (2014), Bir Anlık Özgürlük (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.2 80
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 266
2016 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 7.1 64
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 289
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 144
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 673

Balkondaki At
2012 Aile Kostüm Tasarımcısı 6.2 99
2012 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 64
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 14,754
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 41
2010 Dram Kostüm Bölümü 5.7 273
2010 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.3 682

Rövans
2008 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 12,525

Bir Anlık Özgürlük
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 551
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.6 126
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.6 401

Kötü Ruhlar
2003 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 487
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018