Giriş Kayıt
Otto Bathurst

Otto Bathurst


Yönetmen, Yapımcı

Otto Benjamin Charles Bathurst, Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı.

Peaky Blinders (2013), Hustle (2004), Robin Hood (2018), Five Days (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Otto Benjamin Charles Bathurst
Doğum Yeri: Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen 5.4 14,360
2014 Yönetmen
Yapımcı
7.3 998
2013 Suç Yönetmen 8.8 171,169
2011 Dram Yönetmen 8.9 282,123
2009 Biyografi Yönetmen 6.2 188
2008 Suç Yönetmen 7.8 1,410
2007 Suç Yönetmen 6.8 1,907
2004 Suç Yönetmen 8.2 20,410
2004 Komedi Yönetmen 7.6 431
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,777) A Star Is Born (5,030) Bohemian Rhapsody (2,904) Keepers (2,540) Suspiria (2,198) Museo (1,743) Ashes in the Snow (1,432) Revenger (1,199) First Man (1,139) Venom (1,103)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,649) Vikings (5,747) The Flash (1,995) Luther (1,893) The Big Bang Theory (1,414) The Blacklist (1,407) Black Mirror (1,325) Friends (1,123) Peaky Blinders (1,106) La casa de papel (1,066)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019