Giriş Kayıt
Kiyotaka Taguchi

Kiyotaka Taguchi


Özel Efekt, Görsel Efekt, Yönetmen

Kiyotaka Taguchi, Özel efekt, görsel efekt, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen 6.5 30
2015 Komedi Özel Efekt 6.9 771
2013 Komedi Özel Efekt 4.9 374

Başkalaşım
2011 Korku Özel Efekt 5.3 178

Garez 2
2006 Korku Görsel Efekt 5.0 44,081

Godzilla
2001 Aksiyon Özel Efekt 7.2 4,329
2000 Aksiyon Özel Efekt 6.3 2,790
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,379) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,868) American Gods (1,774) Arrow (1,401) Vikings (1,300) This Is Us (1,052) Supernatural (1,027) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (813)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019