Giriş Kayıt
Nikki Parrott

Nikki Parrott


Yapımcı

Nikki Parrott, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Yapımcı 6.1 7,716
2013 Komedi Yapımcı 6.0 338
2012 Belgesel Yapımcı 8.2 2,071
2009 Belgesel Yapımcı 6.9 236
2008 Dram Yapımcı 7.1 817
2006 Belgesel Yapımcı 7.3 171
2005 Dram Yapımcı 7.2 115
2003 Belgesel Yapımcı    
2000 Komedi 7.1 984
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019