Giriş Kayıt
Davina Lamont

Davina Lamont


Makyaj, Özel Efekt

Davina Lamont, makyaj, Özel efekt.

Chappie (2015), Krampus (2015), Top of the Lake (2013), i (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 6.7 8,240

Deha
2017 Biyografi Makyaj 8.4 13,669

Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları
2016 Aksiyon Makyaj 5.8 61,314
2015 Komedi Makyaj 6.2 54,583
2015 Aksiyon Makyaj 6.8 210,589
2015 Dram Makyaj 7.6 3,518
2015 Aksiyon Makyaj 7.4 17,175

Savaşçı
2014 Aksiyon Makyaj 6.3 4,141
2014 Aksiyon Makyaj 7.5 12,198
2013 Komedi Makyaj 6.2 24,182

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Makyaj 5.2 10,007
2013 Biyografi Makyaj 5.5 17,389
2013 Belgesel Makyaj 6.8 1,499

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Özel Efekt 6.6 390,293
2013 Suç Makyaj 7.5 28,905

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Makyaj 7.9 712,497

Bay Pip
2012 Dram Makyaj 7.2 3,284
2012 Dram Makyaj 6.5 159
2012 Macera Makyaj 7.8 147

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Makyaj 7.5 388,745

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Makyaj 7.7 598,184
2011 Aksiyon Makyaj 5.8 3,541
2011 Aksiyon Makyaj 4.6 1,044

Ayı Yogi
2010 Animasyon Makyaj 4.6 18,693
2009 Aksiyon Makyaj 7.8 1,025,609

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Makyaj 5.4 19,181
2008 Komedi Makyaj 6.4 258

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Makyaj 5.1 118,952

30 Gün Gece
2007 Korku Makyaj 6.6 154,377

Kara Koyun
2006 Komedi Makyaj 5.8 37,306
2005 Aksiyon Makyaj 7.2 361,552

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Makyaj 5.9 84,458

Son Samuray
2003 Aksiyon Makyaj 7.7 365,057

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Makyaj 8.9 1,461,972

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Makyaj 8.7 1,322,184
2002 Gerilim Makyaj 5.3 340

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Makyaj 8.8 1,479,262
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019