Giriş Kayıt
Laurence Gormezano

Laurence Gormezano


Oyuncu, Casting, Oyuncu Yönetmeni

Laurence Gormezano, oyuncu, casting, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 5.6 5,098
2008 Bilim-Kurgu Casting 4.9 5,417
2007 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.3 6,163

Kaldırım Serçesi
2007 Biyografi Oyuncu 7.6 75,555
2007 Belgesel Casting 6.5 265

Arthur ile Minimoylar
2006 Macera Casting 6.0 29,441

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Oyuncu 6.3 175,350

Kurtlar İmparatorluğu
2005 Aksiyon Oyuncu 5.9 10,361
2003 Dram Oyuncu 3.8 169

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Çeşitli 6.8 263,425
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018