Giriş Kayıt
Laurence Gormezano

Laurence Gormezano


Oyuncu, Casting, Oyuncu Yönetmeni

Laurence Gormezano, oyuncu, casting, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 5.6 5,036
2008 Bilim-Kurgu Casting 4.9 5,110
2007 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.3 5,837

Kaldırım Serçesi
2007 Biyografi Oyuncu 7.6 75,024
2007 Belgesel Casting 6.5 236

Arthur ile Minimoylar
2006 Macera Casting 6.0 29,229

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Oyuncu 6.3 174,463

Kurtlar İmparatorluğu
2005 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,605
2003 Dram Oyuncu 3.8 166

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Çeşitli 6.8 262,253
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,394) Shameless (2,113) Fear the Walking Dead (1,754) Suits (1,591) Castle Rock (1,474) Bodyguard (1,347) La Casa de Papel (1,306) Mayans M.C. (1,126) The 100 (1,094) The Sinner (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018