Giriş Kayıt
Shivaani Ghai

Shivaani Ghai


Oyuncu

Shivaani Ghai, Newcastle upon Tyne, Northumberland, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Parv Bancil ile evlendi. Tyrone Keogh ile evlendi.

Kod Adı: Londra (2016), Ambassadors (2013), (2014) Dominion (2014), (2004) Gelinim Olur Musun? (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Newcastle upon Tyne, Northumberland, İngiltere, Birleşik Krallık
Boyu: 1.6 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Macera Oyuncu 7.2 10,351

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 161,174
2016 Suç Oyuncu 7.1 11,923
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 23,862
2013 Komedi Oyuncu 7.4 1,782
2013 Dram Oyuncu 5.8 116
2012 Suç Oyuncu 6.2 20,776
2011 Dram Oyuncu 5.2 326
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 32,145
2008 Biyografi Oyuncu 7.5 4,772
2007 Suç Oyuncu 6.6 2,922
2006 Komedi Oyuncu 8.3 453

Gol
2005 Dram Oyuncu 6.7 64,118

Gelinim Olur Musun?
2004 Komedi Oyuncu 6.2 21,113
1998 Oyuncu 5.6 455
1985 Dram Oyuncu 4.7 8,632
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023