Giriş Kayıt
Michelle Monaghan

Michelle Monaghan (42)


Oyuncu, Yapımcı

Michelle Lynn Monaghan, 23 Mart 1976 Winthrop, Iowa, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Yaşam Şifresi (2011), Git Başımdan (2010), Kızımı Kurtarın (2007), Kiss Kiss Bang Bang (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michelle Lynn Monaghan
Doğum Tarihi: 23 Mart 1976
Doğum Yeri: Winthrop, Iowa, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.7 m
9.2 (103 Oy)
  • Currently 184.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 42 Gerilim Oyuncu 5.9 33

Mission: Impossible - Yansımalar
2018 42 Aksiyon Oyuncu 7.8 213,915
2017 41 Dram Oyuncu 6.9 6,694
2017 41 Aksiyon Oyuncu 5.6 24,486

Kara Gün
2016 40 Suç Oyuncu 7.4 73,641
2016 Dram Oyuncu 7.4 7,473
2015 39 Aksiyon Oyuncu 5.6 117,582
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 753

Kaçan Kovalanır
2014 38 Komedi Oyuncu 6.0 22,480

Unutulmaz Aşk
2014 38 Dram Oyuncu 6.7 58,263

Adalet Birliği: Savaş
2014 38 Animasyon Oyuncu 7.3 25,656
2014 38 Gerilim Oyuncu    
2014 Suç Oyuncu 9.0 425,796
2014 38 Komedi Oyuncu 6.3 13,192
2014 38 Dram Oyuncu 6.4 2,715

Çatı Katı
2013 37 Dram Oyuncu 5.6 4,600
2013 37 Komedi Oyuncu 5.1 1,201

Yarınsız
2012 36 Oyuncu 3.8 1,529

Görevimiz Tehlike 4
2011 35 Aksiyon Oyuncu 7.4 422,035

Koruyucu
2011 35 Aksiyon Oyuncu 6.8 59,502

Yaşam Şifresi
2011 35 Gizem Oyuncu 7.5 445,827

Başka Bir Yerde
2010 34 Dram Oyuncu 6.3 39,823

Git Başımdan
2010 34 Komedi Oyuncu 6.6 300,214

Kartal Göz
2008 32 Aksiyon Oyuncu 6.6 165,563

Gelin Benim Olacak
2008 32 Komedi Oyuncu 5.9 62,289

Hayat Yolu
2008 32 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.7 2,989

Kızımı Kurtarın
2007 31 Suç Oyuncu 7.7 230,269

Şıpsevdi
2007 31 Komedi Oyuncu 5.8 79,468
2007 Belgesel Oyuncu 7.1 23

Görevimiz Tehlike 3
2006 30 Aksiyon Oyuncu 6.9 301,716
2005 29 Komedi Oyuncu 7.6 200,264
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248

Tek Başına
2005 29 Dram Oyuncu 7.3 36,625

Bay ve Bayan Smith
2005 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 409,550
2005 29 Dram Oyuncu 7.0 272,917
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,783

En Uzun Gece
2004 28 Dram Oyuncu 6.2 1,280

Medusa Darbesi
2004 28 Aksiyon Oyuncu 7.8 402,206

Babalar Ve Oğulları
2003 27 Komedi Oyuncu 5.6 4,411
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,970

Sadakatsiz
2002 26 Dram Oyuncu 6.7 72,520
2001 25 Dram Oyuncu 3.7 845
2000 Komedi Oyuncu 7.3 4,981
2000 Dram Oyuncu 7.9 1,369
Film Altyazıları
The Favourite (3,809) Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (3,301) Gräns (2,257) Journal 64 (2,122) Robin Hood (1,760) Overlord (1,413) Creed II (1,382) Mortal Engines (1,327) A Private War (1,250) Widows (1,078)
Dizi Altyazıları
True Detective (3,496) Vikings (2,844) Shameless (1,839) Star Trek: Discovery (1,821) Counterpart (1,503) Project Blue Book (1,490) Wayne (1,352) Supernatural (908) Friends (888) The Big Bang Theory (879)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019