Giriş Kayıt
Kenneth Wayne Bradley

Kenneth Wayne Bradley (55)


Oyuncu

Kenneth Wayne Bradley, 30 Aralık 1963 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

(2017) Kevin (Probably) Saves the World (2017), (1997) Little Boy Blue (1997), (2008) The Last Lullaby (2008), (2017) Barracuda (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1963
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Kenneth Bradley
Takma İsmi: Bradley
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 7.9 29
2018 55 Gerilim Oyuncu 4.2 186
2017 54 Dram Oyuncu 5.6 502
2017 Dram Oyuncu 7.8 3,863
2016 53 Dram Oyuncu 6.6 75
2015 52 Dram Oyuncu 6.6 82
2014 Dram Oyuncu 8.3 64,092

Kod Adı: Olympus
2013 50 Aksiyon Oyuncu 6.5 233,073
2013 Dram Oyuncu    

İntikam Yolu
2011 48 Aksiyon Oyuncu 5.4 89,606
2008 45 Dram Oyuncu 6.4 535

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 50,476
1997 34 Dram Oyuncu 6.4 1,913
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019