Giriş Kayıt
Leida Rammo

Leida Rammo (94)


Oyuncu

Leida Rammo, 18 Nisan 1924 Tallinn, Estonia doğumlu oyuncu.

Noor pensionär (1972) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Nisan 1924
Doğum Yeri: Tallinn, Estonia
Diğer Bir İsmi: L. Rammo
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eskrimci
2015 91 Dram Oyuncu 7.2 3,821
2010 86 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 7
1992 68 Komedi Oyuncu 7.2 239
1992 68 Biyografi Oyuncu 6.8 139
1987 63 Aile Oyuncu 6.8 65
1983 59 Dram Oyuncu 7.2 290
1965 41 Dram Oyuncu 6.8 95
1964 40 Dram Oyuncu 7.5 85
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018