Giriş Kayıt
Catherine Oldfield

Catherine Oldfield


Yapımcı

Catherine Oldfield, yapımcı.

Collision (2009), Bancroft (2017), Trauma (2018), Home Fires (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 5.7 1,166
2017 Gerilim Yapımcı 6.6 1,227
2016 Dram Yapımcı 7.2 1,621
2015 Dram Yapımcı 8.2 2,364
2009 Dram Yapımcı 7.5 1,263
2008 Komedi Yapımcı 7.0 90
2005 Suç Çeşitli 8.0 7,306
2002 Suç Çeşitli 8.4 11,135
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019