Giriş Kayıt
Lamar Odom

Lamar Odom (39)


Oyuncu

Lamar Joseph Odom, 06 Kasım 1979 Jamaica, New York, ABD doğumlu oyuncu.

"Khloe & Lamar" (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lamar Joseph Odom
Doğum Tarihi: 06 Kasım 1979
Doğum Yeri: Jamaica, New York, ABD
Takma İsmi: Lamy
Burcu: Akrep
Boyu: 2.08 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 36 Belgesel Oyuncu 8.0 973
2009 Reality-TV Oyuncu 3.3 3,125
2009 30 Belgesel Oyuncu 6.3 1,308

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Oyuncu 2.8 23,769
2006 27 Komedi Oyuncu 4.1 2,637
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,873

Kaçıklar Üniversitesi
2002 23 Komedi Oyuncu 6.4 97,336
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019