Giriş Kayıt
Lamar Odom

Lamar Odom (39)


Oyuncu

Lamar Joseph Odom, 06 Kasım 1979 Jamaica, New York, ABD doğumlu oyuncu.

"Khloe & Lamar" (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lamar Joseph Odom
Doğum Tarihi: 06 Kasım 1979
Doğum Yeri: Jamaica, New York, ABD
Takma İsmi: Lamy
Burcu: Akrep
Boyu: 2.08 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 36 Belgesel Oyuncu 8.0 962
2009 Reality-TV Oyuncu 3.3 3,113
2009 30 Belgesel Oyuncu 6.3 1,303

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Oyuncu 2.8 23,571
2006 27 Komedi Oyuncu 4.1 2,616
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,625

Kaçıklar Üniversitesi
2002 23 Komedi Oyuncu 6.4 96,492
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018