Giriş Kayıt
Paula Lafond

Paula Lafond


Animasyon, Sanat Bölümü

Paula Lafond, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Scooby-doo Zombi Adasında
1998 Animasyon Animasyon 7.8 9,074
1996 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 2,042
1991 Animasyon Animasyon 7.5 519

Polis Akademisi
1988 Animasyon Animasyon 5.6 693
1986 Animasyon Animasyon 7.6 7,502
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019