Giriş Kayıt
Darren Frohlich

Darren Frohlich


Kameraman

Darren Frohlich, kameraman.

Donmuş Irmak (2008), Küçük Çırak (2007), Blank City (2010), Görüşme (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 7.4 7,627
2014 Dram Kameraman 8.3 65,687

Sanal Hayatlar
2012 Dram Kameraman 7.5 70,085

Karanlık At
2011 Dram Kameraman 5.9 5,325
2011 Dram Kameraman 2.7 139
2010 Komedi Kameraman 5.7 2,966
2010 Belgesel Kameraman 7.1 681
2009 Komedi Kameraman 6.6 17,352
2008 Dram Kameraman 6.7 143

Donmuş Irmak
2008 Suç Kameraman 7.2 23,559
2008 Komedi Kameraman 4.6 249

Kayıp Yaşamlar
2007 Komedi Kameraman 6.3 935

Küçük Çırak
2007 Dram Kameraman 7.3 3,871

Görüşme
2007 Dram Kameraman 6.8 12,907
2007 Belgesel Kameraman 7.5 950
2007 Komedi Kameraman 5.6 2,587

Pasta Yiyenler
2007 Dram Kameraman 6.4 6,568

Dehşet Odası
2007 Suç Kameraman 5.6 2,944
2005 Komedi Kameraman 6.9 72
2005 Dram Kameraman 6.9 1,174

Süper Dede
2004 Dram Kameraman 6.1 55
2004 Kameraman 4.4 282
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019