Giriş Kayıt
Laura Bailey

Laura Bailey


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Laura Bailey, oyuncu, yönetmen, yapımcı.

2011 yılının Eylül ayında Travis Willingham ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Batman: Arkham Knight (II) (2014), BioShock Infinite (2013), Saints Row IV (2013), Halo 5: Guardians (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elle Deets
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Belgesel Oyuncu 8.4 126
2023 Animasyon Oyuncu 6.3 180
2023 Aksiyon Oyuncu 8.8 500,123
2022 Animasyon Oyuncu 6.8 114
2022 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
8.4 33,977
2021 Belgesel Oyuncu 8.1 373
2021 Animasyon Oyuncu 6.4 15,812
2020 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,121
2019 Animasyon Oyuncu 6.4 43
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 8,742

Constantine: İblisler Şehri
2018 Animasyon Oyuncu 7.5 6,817
2018 Animasyon Oyuncu 7.3 9,186
2018 Animasyon Oyuncu 7.5 3,119
2018 Animasyon Oyuncu 5.6 683
2017 Animasyon Oyuncu 6.2 3,148
2016 Komedi Oyuncu 5.9 1,200
2016 Animasyon Oyuncu 5.4 1,413
2016 Animasyon Oyuncu 3.3 589
2016 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,034

Adalet Birliği Genç Titanlara Karşı
2016 Animasyon Oyuncu 6.9 23,521
2015 Animasyon Oyuncu 6.1 1,027
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 3,526
2015 Animasyon Oyuncu 6.7 1,200

Batman Sınır Tanımayan: Hayvan İçgüdüsü
2015 Animasyon Oyuncu 5.7 3,442
2015 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,929
2015 Animasyon Oyuncu 6.3 949

Marnie Oradayken
2014 Animasyon Oyuncu 7.6 47,027
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,007
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 947
2014 Aksiyon Oyuncu 8.7 2,359

Monster High: Hauntlywood Macerası
2014 Animasyon Oyuncu 6.6 966
2014 Aksiyon Oyuncu 8.9 12,160
2014 Animasyon Oyuncu 6.8 406

Amerika Adalet Birliği Maceraları Zaman Tuzağında
2014 Animasyon Oyuncu 5.7 4,377
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,342
2014 Animasyon Oyuncu 5.6 579
2014 Aksiyon Oyuncu 9.0 23,446

Kuğu Prenses: Kraliyet Ailesi Masalı
2014 Animasyon Oyuncu 3.9 1,409
2013 Animasyon Oyuncu 9.1 593,567
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 1,568
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 729
2013 Aksiyon Oyuncu 8.2 15,192
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 4,601
2013 Aksiyon Çeşitli 6.6 179,816

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 8,281
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 329
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 5,644

Dragon Ball Z: Tanrıların Savaşı
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 25,795
2013 Aksiyon Oyuncu 9.1 21,895
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 800
2013 Oyuncu 6.8 881
2013 Animasyon Oyuncu 8.1 695
2013 Oyuncu 6.9 1,282
2012 Animasyon Oyuncu 7.7 7,594
2012 Animasyon Oyuncu 5.8 2,578
2012 Animasyon Oyuncu 3.1 1,358
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,478

Tiger & Bunny: Başlangıç
2012 Animasyon Oyuncu 6.6 325
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 8,068
2012 Animasyon Oyuncu 6.0 1,097
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 675
2012 Animasyon Oyuncu 6.7 796
2012 Aksiyon Oyuncu 4.8 259
2012 Fantastik Oyuncu 7.8 102
2012 Aksiyon Oyuncu 9.1 16,736
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 587
2012 Oyuncu 7.7 974
2012 Animasyon Oyuncu 6.2 487
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 552

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 13,969
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 1,097
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,315
2011 Animasyon Oyuncu 7.7 2,221
2011 Aksiyon Oyuncu 8.1 6,668
2011 Aksiyon Oyuncu 9.3 33,275
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 641
2011 Aksiyon Oyuncu 8.0 972
2011 Animasyon Oyuncu 6.5 1,231
2011 Animasyon Oyuncu 6.5 192
2011 Fantastik Oyuncu 6.3 156
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 1,217
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 2,490

Barbie: Peri Gizemi
2011 Animasyon Oyuncu 5.9 2,521
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 940
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 456
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 713
2010 Aksiyon Oyuncu 8.9 13,647
2010 Fantastik Oyuncu 5.2 179
2010 Animasyon Oyuncu 6.3 1,438
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 4,304
2010 Animasyon Oyuncu 2.8 2,103
2010 Aksiyon Oyuncu 3.9 213
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 7,836

Sürekli Dizi
2009 Animasyon Oyuncu 8.5 56,005
2009 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,085
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,145
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 4,307
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 72
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 194,189
2009 Animasyon Oyuncu 7.8 4,420
2009 Animasyon Oyuncu 8.2 19,430

Street Fighter IV: The Ties That Bind
2009 Animasyon Oyuncu 5.3 705
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 233
2009 Dram Oyuncu 4.0 156
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 2,656
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 87
2008 Aksiyon Oyuncu 8.8 2,321
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 33,060
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 1,564
2008 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,422
2008 Aksiyon Oyuncu 9.2 1,274
2008 Aksiyon Oyuncu 8.3 565
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 5,727
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 14,259
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 535
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 115
2008 Aksiyon Oyuncu 7.5 540
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 4,540
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 284
2007 Animasyon Oyuncu 8.8 1,052

Evangelion: 1.0 Yalnız Değilsin
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 27,293
2007 Animasyon Oyuncu 6.7 4,727
2007 Biyografi Oyuncu 7.2 500
2007 Suç Oyuncu 7.3 155,767
2007 Suç Oyuncu 5.6 426
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 162,868
2007 Dram Oyuncu 6.2 639
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 92
2006 Animasyon Oyuncu 8.7 78,809
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 11,460
2006 Animasyon Oyuncu 6.7 84
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487

Gümüş Saçlı Agito
2006 Animasyon Oyuncu 6.3 4,836
2006 Animasyon Oyuncu 7.2 1,355
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 745
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 26,334
2005 Animasyon Oyuncu 7.7 248
2005 Animasyon Oyuncu 8.5 14,444
2005 Animasyon Oyuncu 6.5 285
2005 Aksiyon Oyuncu 6.8 12,910
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 403
2005 Animasyon Oyuncu 7.8 4,280
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 408
2005 Animasyon Oyuncu 6.9 482
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 67,786

Innocence: Ghost in The Shell 2
2004 Animasyon Oyuncu 7.4 40,090
2004 Animasyon Oyuncu 8.7 42,896
2004 Animasyon Oyuncu 7.0 134
2004 Animasyon Oyuncu 7.4 2,294

Metal Simyacı
2003 Animasyon Oyuncu 8.5 76,776
2003 Animasyon Oyuncu 6.9 370
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 124,347
2002 Animasyon Yönetmen
Oyuncu
5.5 263
2002 Animasyon Oyuncu 7.8 3,869
2001 Animasyon Oyuncu 7.9 6,165
2001 Animasyon Oyuncu 7.6 2,853
2000 Animasyon Oyuncu 7.5 2,982
2000 Animasyon Oyuncu 7.2 1,309
1999 Animasyon Oyuncu 9.0 224,388
1999 Animasyon Oyuncu 7.5 2,924
1998 Animasyon Oyuncu 7.3 2,948
1998 Animasyon Oyuncu 7.4 530
1997 Animasyon Oyuncu 7.4 3,567
1996 Animasyon Oyuncu 8.8 145,312

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.5 15,035
1996 Animasyon Oyuncu 6.8 23,071
1995 Animasyon Oyuncu 7.4 9,560
1995 Animasyon Oyuncu 8.5 64,459
1995 Animasyon Oyuncu 7.7 9,202
1994 Animasyon Oyuncu    
1994 Animasyon Oyuncu 6.7 501
1994 Animasyon Oyuncu 6.0 4,341
1994 Animasyon Oyuncu 6.5 5,991
1992 Animasyon Oyuncu 6.9 8,371
1992 Animasyon Oyuncu 8.5 15,784

Dün Gibi
1991 Animasyon Oyuncu 7.6 36,715
1991 Animasyon Oyuncu 7.6 1,290
1989 Animasyon Oyuncu 8.8 86,690
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024