Giriş Kayıt
Nancy Telzerow

Nancy Telzerow


Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Nancy Telzerow, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 6.3 7,491
2015 Korku Oyuncu 5.2 6,343
2014 Komedi Oyuncu
Yapım Yöneticisi
4.5 73
2012 Komedi Oyuncu    
2011 Korku Oyuncu 5.7 84
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,120) Upgrade (4,325) Avengers: Infinity War (2,687) Down a Dark Hall (1,899) Tag (1,587) Skyscraper (1,559) Hereditary (1,482) Adrift (1,230) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (612)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,099) La casa de papel (1,822) Sharp Objects (1,675) Castle Rock (1,570) Preacher (1,540) The 100 (1,328) Vikings (833) Westworld (795) Suits (763) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018