Giriş Kayıt
Colin Egglesfield

Colin Egglesfield (46)


Oyuncu

Colin Joseph Egglesfield, 09 Şubat 1973 Dearborn, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

Ödünç Sevgili (2011), The Client List (2012), Sonbahar Düşleri (2015), Open Road (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Colin Joseph Egglesfield
Doğum Tarihi: 09 Şubat 1973
Doğum Yeri: Dearborn, Michigan, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geritakip
2018 45 Suç Oyuncu 3.7 1,207
2018 45 Dram Oyuncu 4.7 114

Çatışma
2018 45 Aksiyon Oyuncu 4.2 3,498
2018 45 Korku Oyuncu 3.3 729

Bu Dünyanın Dışında
2017 44 Macera Oyuncu 6.4 39,330

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 43 Komedi Oyuncu 6.2 98,460

Sonbahar Düşleri
2015 42 Komedi Oyuncu 6.5 2,305
2015 42 Aksiyon Oyuncu 4.2 14,271
2015 42 Komedi Oyuncu 4.0 332
2014 Dram Oyuncu 7.9 5,273
2013 40 Gerilim Oyuncu 4.7 451
2012 Dram Oyuncu 6.7 10,023
2012 Talk-Show Oyuncu 6.6 205
2012 39 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,610
2011 38 Komedi Oyuncu 5.6 7,142
2011 38 Gizem Oyuncu 5.4 758

Ödünç Sevgili
2011 38 Komedi Oyuncu 5.9 53,742
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 60,407
2010 Suç Oyuncu 7.6 27,171
2009 Dram Oyuncu 6.2 3,613
2009 36 Komedi Oyuncu 5.8 8,677
2006 33 Dram Oyuncu 6.4 618

Aşkla Randevu
2005 32 Komedi Oyuncu 5.9 28,970
2005 32 Dram Oyuncu 5.5 1,569

Vampirler: Geri Dönüş
2005 32 Aksiyon Oyuncu 3.4 1,520

Özel Tim
2003 30 Aksiyon Oyuncu 6.0 130,308
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,270
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019