Giriş Kayıt
Barbara Conway

Barbara Conway


Makyaj

Barbara Conway, makyaj.

Bir Zamanlar (2007), Sing Street (2016), Yanlış Hesap (2003), Primeval (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 8.0 69,453
2014 Dram Makyaj 6.2 592
2012 Komedi Makyaj 8.2 4,175

Ölümüne Kaçış
2010 Gerilim Makyaj 6.1 6,451
2008 Dram Makyaj    
2007 Komedi Makyaj 5.8 5,658

Bir Zamanlar
2007 Dram Makyaj 7.9 102,706
2007 Aksiyon Makyaj 7.3 12,047
2006 Kısa Metraj Makyaj 6.8 1,016

Yanlış Hesap
2003 Komedi Makyaj 6.9 13,734
2002 Gerilim Makyaj 6.2 1,464
2002 Dram Makyaj 6.0 745

Aşkmatik
2000 Komedi Makyaj 6.0 5,685
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018