Giriş Kayıt
Danny Salles

Danny Salles


Yapımcı, Yönetmen

Danny Salles, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Akvaryumlar
2011 Reality-TV Yapımcı 6.7 1,271
2011 Reality-TV Yapımcı 6.2 290
2009 Komedi Yönetmen 7.5 40,184
2007 Dram 4.1 484
1999 Komedi Yönetmen 5.9 1,075
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018