Giriş Kayıt
Danny Salles

Danny Salles


Yapımcı, Yönetmen

Danny Salles, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Akvaryumlar
2011 Reality-TV Yapımcı 6.7 1,249
2011 Reality-TV Yapımcı 6.2 289
2009 Komedi Yönetmen 7.5 39,837
2007 Dram 4.1 482
1999 Komedi Yönetmen 5.9 1,071
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018