Giriş Kayıt
Mark Henley

Mark Henley (62)


Kameraman, Animasyon, Görüntü Yönetmeni

Mark Henley, 05 Aralık 1955 Los Angeles, California, ABD doğumlu kameraman, animasyon, görüntü yönetmeni.

Karlar Ülkesi (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1955
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark A. Henley | Mark Allen Henley
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 61 Animasyon Kameraman 8.0 359,540

6 Süper Kahraman
2014 59 Animasyon Kameraman 7.8 349,855

Karlar Ülkesi
2013 58 Animasyon Kameraman 7.5 496,620

Oyunbozan Ralph
2012 57 Animasyon Kameraman 7.7 320,088
2011 56 Animasyon Kameraman 7.5 1,147
2011 56 Animasyon Animasyon 7.2 18,753

Prenses Ve Kurbağa
2009 54 Animasyon Animasyon 7.1 104,970
2008 53 Animasyon Animasyon 6.9 168,473

Robinson Ailesi
2007 52 Animasyon Animasyon 6.9 77,508
2006 51 Animasyon Animasyon 7.9 3,656

Cesur Civciv
2005 50 Animasyon Animasyon 5.8 75,427

Kahraman İnekler
2004 49 Animasyon Animasyon 5.4 16,835
2004 49 Animasyon Çeşitli 6.6 1,191
2003 48 Animasyon Animasyon 7.9 3,549

Define Gezegeni
2002 47 Animasyon Animasyon 7.1 86,502

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 46 Animasyon Çeşitli 6.9 88,610

Şaşkın İmparator
2000 45 Animasyon Çeşitli 7.3 153,473
1999 44 Animasyon Çeşitli 7.2 31,315
1999 44 Animasyon Animasyon 7.3 173,818
1998 43 Animasyon Çeşitli 7.6 211,705

Herkül
1997 42 Animasyon Animasyon 7.3 174,048

Notre Dame'ın Kamburu
1996 41 Animasyon Çeşitli 6.9 122,002
1995 40 Animasyon Animasyon 6.7 145,114
1994 39 Animasyon Kameraman 6.5 20,116

Kırmızı Kanatlar
1992 37 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.8 58,855
1992 37 Animasyon Kameraman 6.5 23,938
1991 36 Animasyon Kameraman 6.0 2,616

Komşum Totoro
1988 33 Animasyon Görüntü Yönetmeni 8.2 226,492
1988 Animasyon Kameraman 7.6 492
1988 33 Animasyon Kameraman 7.2 1,879
1983 28 Aile Kameraman 7.0 1,459
1982 27 Animasyon Kameraman 7.1 1,485
1981 26 Aile Kameraman 7.2 1,826
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,867) Supernatural (1,761) Titans (1,368) Outlander (1,172) Better Call Saul (1,016) La Casa de Papel (932) Arrow (905) Doctor Who (843) Kidding (759) Supergirl (724)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018