Giriş Kayıt
Tom Keegan

Tom Keegan


Oyuncu Yönetmeni, Yönetmen

Tom Keegan, oyuncu yönetmeni, yönetmen.

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008), Battlefield 3 (2011), The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay (2004), Call of Duty 3 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Oyuncu Yönetmeni
Çeşitli
5.8 748
2011 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Yönetmen
8.2 7,369
2010 Aksiyon Çeşitli 8.8 2,760
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.3 1,369
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Çeşitli
7.5 2,455
2008 Aksiyon Çeşitli 7.1 1,922
2008 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Çeşitli
5.2 77,997
2006 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Çeşitli
7.3 3,167
2004 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.6 292
2004 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Yönetmen
Çeşitli
8.8 2,798
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019