Giriş Kayıt
Junichi Suwabe

Junichi Suwabe (46)


Oyuncu

Junichi Suwabe, 29 Mart 1972 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Space Dandy (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1972
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Jyunichi Suwabe
Burcu: Koç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 46 Animasyon Oyuncu 5.8 1,939
2018 46 Animasyon Oyuncu 5.7 9,196
2017 Animasyon Oyuncu 7.8 1,317
2017 Animasyon Oyuncu 8.0 1,060
2017 Animasyon Oyuncu 6.6 921
2017 45 Animasyon Oyuncu 7.6 502
2017 45 Animasyon Oyuncu 7.6 1,382
2017 45 Animasyon Oyuncu 8.1 812
2017 Animasyon Oyuncu 7.1 202
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 404
2017 45 Animasyon Oyuncu 6.0 4,981
2016 Animasyon Oyuncu 8.5 3,358
2016 Aksiyon Oyuncu 7.9 178
2016 Animasyon Oyuncu 6.6 211
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 716
2016 Animasyon Oyuncu 6.6 188
2016 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 1,620
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 1,272
2015 Animasyon Oyuncu 5.4 47
2015 Animasyon Oyuncu 8.3 3,079
2015 Animasyon Oyuncu    
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 4,042
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 1,433
2014 42 Animasyon Oyuncu 6.6 7,294
2014 Animasyon Oyuncu 8.3 963
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 1,510
2014 Fantastik Oyuncu 6.6 57
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 2,532
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 244
2013 41 Animasyon Oyuncu 7.2 193
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 44
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 161
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 101
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 380
2013 Animasyon Oyuncu 7.7 239
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 115
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 2,741
2012 40 Animasyon Oyuncu 7.2 1,384
2012 Romantik Oyuncu 8.1 16
2012 Animasyon Oyuncu 6.0 452
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 411
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 1,016
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 30
2011 39 Animasyon Oyuncu 6.6 70
2011 Müzik Oyuncu 6.4 234
2011 Animasyon Oyuncu 7.8 444
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 65
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 1,373
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 8,726
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 373
2010 Animasyon Oyuncu 8.4 1,895
2010 38 Animasyon Oyuncu 7.0 1,187
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 378

Street Fighter IV: The Ties That Bind
2009 37 Animasyon Oyuncu 5.5 526
2009 Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 700
2008 Animasyon Oyuncu 6.3 44
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 4,941
2008 Aksiyon Oyuncu 7.5 974
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 3,571
2008 Animasyon Oyuncu 6.3 20
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 96
2008 Animasyon Oyuncu 5.9 79
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 50
2007 Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 773
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 97
2006 Animasyon Oyuncu 7.6 85
2006 Animasyon Oyuncu 8.4 2,037
2006 Animasyon Oyuncu 7.5 3,756
2006 Animasyon Oyuncu 7.3 765
2005 Animasyon Oyuncu 7.3 243
2005 33 Animasyon Oyuncu 7.3 1,284

Final Fantasy 7
2005 33 Animasyon Oyuncu 7.3 52,615
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 2,400
2005 Animasyon Oyuncu 7.5 466
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 1,113
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 37,343
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 989

Metal Simyacı
2003 Animasyon Oyuncu 8.6 51,769
2003 Animasyon Oyuncu 7.2 57
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 52,344
2002 Animasyon Oyuncu 7.6 1,262
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 3,986
1992 Animasyon Oyuncu 7.8 1,729
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018