Giriş Kayıt
Junichi Suwabe

Junichi Suwabe (50)


Oyuncu

Junichi Suwabe, 29 Mart 1972 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Space Dandy (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1972
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Jyunichi Suwabe
Burcu: Koç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Oyuncu 9.0 6,747
2022 Animasyon Oyuncu 8.7 660
2021 49 Animasyon Oyuncu 7.0 230
2020 Animasyon Oyuncu 8.7 2,430
2020 Animasyon Oyuncu 8.1 189
2019 47 Animasyon Oyuncu 7.9 4,470
2019 Animasyon Oyuncu 7.8 84
2019 Animasyon Oyuncu 8.7 102,264
2019 47 Animasyon Oyuncu 8.0 2,505
2018 Animasyon Oyuncu 6.9 519
2018 46 Animasyon Oyuncu 5.8 5,018
2018 46 Animasyon Oyuncu 5.6 20,565
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 3,019
2017 Animasyon Oyuncu 8.3 23,653
2017 Animasyon Oyuncu 6.6 2,408
2017 45 Animasyon Oyuncu 7.6 1,293
2017 45 Animasyon Oyuncu 7.5 5,360
2017 45 Animasyon Oyuncu 7.7 2,721
2017 Animasyon Oyuncu 7.1 482
2017 Animasyon Oyuncu 7.4 949
2017 45 Animasyon Oyuncu 6.0 8,717
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 2,489
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 8,601
2016 Aksiyon Oyuncu 7.9 450
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 339
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 1,516
2016 Animasyon Oyuncu 6.5 314
2016 Animasyon Oyuncu    
2015 43 Animasyon Oyuncu 6.8 128
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 3,587
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 2,837
2015 Animasyon Oyuncu 5.6 86
2015 Animasyon Oyuncu 8.1 10,530
2015 Animasyon Oyuncu    
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 8,035
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 4,147
2014 42 Animasyon Oyuncu 6.5 8,484
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 1,945
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 3,554
2014 Fantastik Oyuncu 6.4 89
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 4,163
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 367
2013 41 Animasyon Oyuncu 7.0 347
2013 Animasyon Oyuncu 6.5 99
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 287
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 197
2013 Animasyon Oyuncu 5.9 803
2013 Animasyon Oyuncu 7.6 370
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 297
2012 Animasyon Oyuncu 8.4 24,132
2012 40 Animasyon Oyuncu 7.0 2,177
2012 Romantik Oyuncu 7.7 36
2012 Animasyon Oyuncu 5.8 625
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 557
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 2,487
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 120
2011 39 Animasyon Oyuncu 6.5 127
2011 Müzik Oyuncu 6.5 357
2011 Animasyon Oyuncu 7.7 734
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 104
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 2,453
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 13,637
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 715
2010 Animasyon Oyuncu 8.4 4,292
2010 38 Animasyon Oyuncu 6.7 1,665
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 563

Street Fighter IV: The Ties That Bind
2009 37 Animasyon Oyuncu 5.3 670
2009 Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 1,477
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 66
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 8,256
2008 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,345
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 5,368
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 63
2008 Animasyon Oyuncu 6.3 121
2008 Animasyon Oyuncu 5.3 115
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 70
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 1,274
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 7.1 131
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 114
2006 Animasyon Oyuncu 8.5 4,110
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 7.3 5,917
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 1,088
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 424
2005 33 Animasyon Oyuncu 7.2 1,560

Final Fantasy 7
2005 33 Animasyon Oyuncu 7.2 56,802
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 2,774
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 812
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 1,441
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 56,475
2004 Animasyon Oyuncu 6.8 1,272

Metal Simyacı
2003 Animasyon Oyuncu 8.5 71,280
2003 Animasyon Oyuncu 7.2 77
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 102,458
2002 Animasyon Oyuncu 7.5 1,653
1999 Animasyon Oyuncu 8.5 9,486
1992 Animasyon Oyuncu 7.7 2,128
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022