Giriş Kayıt
Anthony Ocampo

Anthony Ocampo


Görsel Efekt

Anthony Ocampo, görsel efekt.

Third Watch (1999), Tepki Uyanış (2002), (2003) Nip/Tuck 1 (2003), (2002) Elim Belim Bağlı (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tony O'Campo | Tony Ocampo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görsel Efekt 7.1 4,410
2015 Dram Görsel Efekt 6.8 24,859
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 9,813
2013 Dram Görsel Efekt 5.7 3,213
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 12,570

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.3 792,493
2010 Suç Görsel Efekt 7.2 7,590
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,936

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.7 53,224
2008 Belgesel Görsel Efekt 6.0 333
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 9,135

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 6.0 7,387
2007 Biyografi Görsel Efekt 7.3 401
2007 Suç Görsel Efekt 6.9 32,872
2007 Dram Görsel Efekt 6.8 1,190
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 4,307

Sahte Cennet
2006 Korku Görsel Efekt 5.4 34,375

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 132,805
2006 Komedi Görsel Efekt 6.6 37,741

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 219,413

Doğaüstü
2005 Dram Görsel Efekt 8.5 354,913

Gerçek Efsaneler 3
2005 Korku Görsel Efekt 4.3 7,291

Into The West 1
2005 Western Görsel Efekt 8.1 6,132
2005 Suç Görsel Efekt 7.3 567
2005 Dram Görsel Efekt 5.3 131

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Görsel Efekt 5.8 5,660
2004 Dram Görsel Efekt 7.1 915

Spartaküs 2
2004 Dram Görsel Efekt 6.8 5,201
2004 Dram Görsel Efekt 7.2 832
2003 Suç Görsel Efekt 7.6 22,477

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 24,758
2003 Dram Görsel Efekt 5.9 312

Nip/Tuck 1
2003 Dram Görsel Efekt 7.7 50,716
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 5,972
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 955
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 3,232

Guru
2002 Komedi Görsel Efekt 5.4 14,436
2002 Dram Görsel Efekt 5.5 8,923

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 49,930
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 1,984

"Ölü Bölge"
2002 Dram Görsel Efekt 7.5 8,078

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Görsel Efekt 5.6 67,599

Tepki Uyanış
2002 Korku Görsel Efekt 5.0 2,608
2001 Suç Görsel Efekt 7.0 9,389
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 8,441
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019