Giriş Kayıt
Mamiko Noto

Mamiko Noto (42)


Oyuncu

Mamiko Noto, 06 Şubat 1980 Kanazawa, Ishikawa, Japonya doğumlu oyuncu.

Jigoku shôjo (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Şubat 1980
Doğum Yeri: Kanazawa, Ishikawa, Japonya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Oyuncu 6.8 2,616
2019 Animasyon Oyuncu 8.7 102,264
2018 38 Animasyon Oyuncu 7.1 3,194
2018 Animasyon Oyuncu 8.2 2,349
2017 37 Animasyon Oyuncu 7.3 4,063
2017 Animasyon Oyuncu 7.8 727
2017 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu 8.1 18,910
2016 Animasyon Oyuncu 6.9 907
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 2,759
2015 35 Animasyon Oyuncu 7.3 780
2015 Animasyon Oyuncu 5.9 315
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 2,837
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 2,345
2015 Animasyon Oyuncu 8.1 10,530
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 307
2014 34 Animasyon Oyuncu 7.6 15,581
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 881
2014 Animasyon Oyuncu 7.7 4,418
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 24,708
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 482
2014 Animasyon Oyuncu 7.7 16,118
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 997
2013 33 Macera Oyuncu 6.6 715
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 741
2013 Animasyon Oyuncu 6.5 162
2013 33 Animasyon Oyuncu 7.0 347
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 245
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 568
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 936
2012 Animasyon Oyuncu 8.4 24,132
2012 Aksiyon Oyuncu 5.9 244
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 927
2012 Animasyon Oyuncu 5.8 625
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 658
2012 Animasyon Oyuncu 5.9 145
2011 Animasyon Oyuncu 9.0 100,041
2011 31 Animasyon Oyuncu 6.5 179
2011 Animasyon Oyuncu 7.7 734
2011 31 Animasyon Oyuncu 6.3 86
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 1,621
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 912
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 1,516
2010 30 Animasyon Oyuncu 6.5 5,626
2009 Animasyon Oyuncu 7.6 1,156
2009 29 Animasyon Oyuncu 6.6 1,473
2009 Animasyon Oyuncu 7.8 4,067
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 80
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 331
2009 29 Animasyon Oyuncu 7.3 59
2009 29 Animasyon Oyuncu 6.0 80
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 329
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 177
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 563
2009 Animasyon Oyuncu 6.1 435
2009 Animasyon Oyuncu 5.4 158
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 713
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 2,012
2008 Animasyon Oyuncu 5.9 140
2008 Animasyon Oyuncu 8.6 11,404
2008 Animasyon Oyuncu 6.5 152
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 764
2008 28 Animasyon Oyuncu 7.1 1,615
2008 Aksiyon Oyuncu 8.4 442
2008 Animasyon Oyuncu 8.1 1,747
2008 Animasyon Oyuncu 5.8 473
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 272
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 78
2008 28 Animasyon Oyuncu 7.4 1,765
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 2,020
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 511
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 9,530
2007 27 Animasyon Oyuncu 6.6 68
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 60
2007 27 Animasyon Oyuncu 6.3 3,589
2007 Animasyon Oyuncu 6.5 143
2007 Animasyon Oyuncu 6.8 187
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 126,572
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 1,274
2006 26 Animasyon Oyuncu 7.1 69
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 1,478
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 2,062
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 1,816
2005 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,806
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 11,767
2005 25 Animasyon Oyuncu 7.7 237
2005 Animasyon Oyuncu 7.5 88
2005 Animasyon Oyuncu 6.6 226
2005 Animasyon Oyuncu 6.9 767
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 2,774
2005 Animasyon Oyuncu 6.3 212
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 378
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 376
2004 Animasyon Oyuncu 8.0 12,345
2004 Animasyon Oyuncu 7.9 33,761
2004 Animasyon Oyuncu 6.5 940
2004 24 Animasyon Oyuncu 7.2 1,874
2004 Animasyon Oyuncu 8.1 347
2004 Animasyon Oyuncu 7.3 106
2004 Animasyon Oyuncu 8.7 31,328
2004 Animasyon Oyuncu 7.4 2,236
2003 Animasyon Oyuncu 8.1 2,816
2003 23 Animasyon Oyuncu 7.6 2,258

Tokyo Tanrıları
2003 23 Macera Oyuncu 7.8 41,052
2003 Animasyon Oyuncu 6.4 146
2003 Animasyon Oyuncu 6.3 30
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 102,458
2002 Animasyon Oyuncu 5.9 58
2002 Aksiyon Oyuncu 7.6 5,612
2001 21 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,640
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 16,547
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 972
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022