Giriş Kayıt
John Erik Kaada

John Erik Kaada (43)


Müzisyen, Müzisyen

John Erik Kaada, 28 Temmuz 1975 Stavanger, Norveç doğumlu müzisyen, müzisyen.

Hawaii, Oslo (2004), Yngve'yi Seven Adam (2008), Yalnızlık Çökünce (2007), Sunshine Superman (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1975
Doğum Yeri: Stavanger, Norveç
Diğer Bir İsmi: Kaada
Burcu: Aslan
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Faili Meçhul
2019 Belgesel Müzik 8.2 231

Melekler Işıktan Yaratılmıştır
2018 43 Belgesel Müzik 7.1 18
2016 41 Belgesel Müzik 7.1 984
2015 40 Belgesel Müzik 7.7 307
2014 39 Dram Müzik
Müzik
6.3 1,299
2014 39 Komedi Müzik
Müzik
5.4 349
2014 39 Belgesel Müzik 6.9 1,207
2012 37 Komedi Müzik 5.8 481

Teselli
2011 36 Belgesel Müzik    

Ben Yalnız Seyahat Ederim
2011 36 Dram Müzik 6.5 1,229
2011 36 Kısa Metraj Müzik 7.0 10
2010 Komedi Müzik 8.2 328

Yeni Yıl
2010 35 Komedi Müzik 6.2 905

Yngve'yi Seven Adam
2008 33 Komedi Müzik 7.0 4,140

Yalnızlık Çökünce
2007 32 Komedi Müzik 6.8 3,606
2007 32 Belgesel Müzik 7.2 103
2004 29 Dram Müzik 7.1 4,394

Ütopya - Kusursuz Bir Ülkede Kimse Kusursuz Değil
2002 27 Dram Müzik 7.0 811
2002 27 Dram Müzik 6.9 215
2002 27 Belgesel Müzik 6.5 409
2002 27 Komedi Müzik 6.5 201
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019