Giriş Kayıt
Julio Pachón

Julio Pachón


Oyuncu

Julio Pachón, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 5.8 477
2018 Suç Oyuncu 5.3 681
2015 Dram Oyuncu 6.2 324
2014 Dram Oyuncu 3.5 14
2014 Suç Oyuncu 3.1 1,107
2013 Dram Oyuncu 6.7 273
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 15

Gizli Oda
2011 Dram Oyuncu 7.4 30,475
2011 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,163
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019