Giriş Kayıt
Kim Surowicz

Kim Surowicz


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Kim Surowicz, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 5.3 97

Beni Adınla Çağır
2017 Dram Yapımcı 7.9 156,867
2010 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.7 1,449
2010 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.6 803

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Çeşitli 7.0 262,594

Dövüş
2009 Aksiyon Yapımcı 5.6 30,754

Benim Aşk Pastam
2007 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 49,514

Köstebek
2006 Suç Çeşitli 8.5 1,083,303

Çevirmen
2005 Gizem Çeşitli 6.4 93,382
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 96,057
1999 Suç 6.2 6,062
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019