Giriş Kayıt
Eijirô Kataoka

Eijirô Kataoka


Oyuncu

Eijirô Kataoka, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Teruo Shimada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

13. Suikastçi
1963 Macera Oyuncu 7.6 669
1963 Dram Oyuncu 7.1 113
1960 Aksiyon Oyuncu 7.6 205
1958 Oyuncu 7.0 39
1957 Dram Oyuncu 6.9 65
1955 Macera Oyuncu 7.6 459
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,256) Origin (3,821) The Big Bang Theory (3,248) Supernatural (3,228) Titans (1,848) Doctor Who (1,835) The Last Ship (1,344) Outlander (1,179) Better Call Saul (1,178) La Casa de Papel (1,116)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018