Giriş Kayıt
James Mather

James Mather


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen, Senarist

James Mather, görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen, senarist.

İsyan (2012), Frank (2014), Cold Feet (1997), Adam ve Paul (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Görüntü Yönetmeni 4.7 1,976
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.0 70,418
2014 Dram Kameraman 8.2 101,687

Vikingler
2013 Aksiyon Kameraman 8.6 347,627
2012 Suç Görüntü Yönetmeni 8.1 17,762

İsyan
2012 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Görüntü Yönetmeni
6.1 89,731
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 5.7 6
2010 Komedi 5.8 950
2008 Kısa Metraj Kameraman 7.0 180
2006 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.6 17
2004 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
Senarist
7.4 300

Adam ve Paul
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 2,748
1997 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.2 3,423
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019