Giriş Kayıt
Rupert Evans

Rupert Evans (46)


Oyuncu

Rupert Evans, 09 Mart 1976 Stowe-by-Chartley, Staffordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Hellboy (2004), Lanetli Çocuk (2016), Ölüm Fısıltısı (2014), Charmed (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mart 1976
Doğum Yeri: Stowe-by-Chartley, Staffordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Rupert H. Evans
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
8.7 (3 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 44 Aksiyon Oyuncu 4.6 7,199
2018 Dram Oyuncu 4.7 16,886

Pastoral Amerika
2016 40 Suç Oyuncu 6.1 17,079

Lanetli Çocuk
2016 40 Korku Oyuncu 6.0 93,699
2015 39 Aksiyon Oyuncu 3.3 2,009

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Oyuncu 7.9 101,630

Ölüm Fısıltısı
2014 38 Korku Oyuncu 5.8 14,377
2014 Dram Oyuncu 6.1 138
2014 Biyografi Oyuncu 7.2 5,024
2013 37 Suç Oyuncu 6.9 685
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,916
2013 Dram Oyuncu 7.7 2,388
2012 Dram Oyuncu 6.9 8,797
2012 36 Korku Oyuncu 4.6 986

Cinnet Gecesi
2011 35 Korku Oyuncu 5.6 4,939
2011 Belgesel Oyuncu 8.0 894
2009 33 Macera Oyuncu 7.1 70,321
2009 Komedi Oyuncu 8.1 17,108
2007 31 Dram Oyuncu 4.9 213
2005 Suç Oyuncu 7.8 9,142
2004 Dram Oyuncu 8.6 32,873
2004 28 Aksiyon Oyuncu 6.8 330,718
2003 27 Dram Oyuncu 6.6 211
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,283
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022