Giriş Kayıt
Patrick Lange

Patrick Lange


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Patrick Lange, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem
2016 Gizem Sanat Bölümü 7.1 28,383
2016 Dram Sanat Bölümü 6.6 74
2014 Aile Sanat Bölümü 5.5 382
2014 Dram Sanat Bölümü 6.1 1,243
2012 Aile Sanat Yönetmeni 5.7 87
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.6 427

Kontes
2009 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 7,137

Silly's Sweet Summer
2007 Macera Sanat Bölümü 6.9 189
2005 Aile Sanat Bölümü 6.0 116
2004 Macera Sanat Bölümü 5.7 286
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.8 1,383
Dizi Altyazıları
Arrow (4,076) Vikings (2,735) The Flash (1,825) Supergirl (1,444) Doctor Who (1,052) Counterpart (947) Supernatural (865) La Casa de Papel (843) The Big Bang Theory (804) Friends (803)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018