Giriş Kayıt
Patrick Lange

Patrick Lange


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Patrick Lange, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem
2016 Gizem Sanat Bölümü 7.1 27,540
2016 Dram Sanat Bölümü    
2014 Aile Sanat Bölümü 5.5 379
2014 Dram Sanat Bölümü 6.1 1,229
2012 Aile Sanat Yönetmeni    
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.6 388

Kontes
2009 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 7,084

Silly's Sweet Summer
2007 Macera Sanat Bölümü 6.9 187
2005 Aile Sanat Bölümü 6.0 115
2004 Macera Sanat Bölümü 5.6 258
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.8 1,369
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018