Giriş Kayıt
Anton Trendafilov

Anton Trendafilov


Oyuncu

Anton Trendafilov, oyuncu.

(2014) Eliza Graves (2014), (2010) Yenilmez 3 (2010), (2001) Görev (2001), (2010) İnsan Avı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 3.1 889
2014 Aksiyon Oyuncu 3.8 416
2014 Korku Oyuncu 6.8 46,389
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 51,093
2013 Korku Oyuncu 2.6 357

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 278,497

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Oyuncu 5.2 91,129

Özgürlük Yolu
2010 Macera Oyuncu 7.3 102,503

İnsan Avı
2010 Korku Oyuncu 4.6 4,580

Yenilmez 3
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 36,079
2005 Macera Oyuncu 4.5 3,625
2003 Çeşitli 3.9 350
2003 Aksiyon Oyuncu 2.7 486
2002 Aksiyon Çeşitli 4.5 2,895

Görev
2001 Aksiyon Oyuncu 4.7 7,419
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019