Giriş Kayıt
Robyn Simms

Robyn Simms


Kostüm Tasarımcısı, Özel Efekt, Makyaj, Kostümcü

Robyn Simms, kostüm tasarımcısı, Özel efekt, makyaj, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 383
2002 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 6.8 975
2002 Animasyon Kostüm Tasarımcısı 6.6 613

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Özel Efekt 4.9 47,737

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Makyaj 5.5 97,822
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 907
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019