Giriş Kayıt
Ben Payumo

Ben Payumo


Sanat Yönetmeni, Kostümcü, Sanat Bölümü

Ben Payumo, sanat yönetmeni, kostümcü, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Sanat Yönetmeni 5.7 34
2009 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 21
2009 Dram Sanat Bölümü 6.2 97
2008 Dram Sanat Yönetmeni 6.3 42
2008 Dram Sanat Yönetmeni 5.3 160
2006 Korku Sanat Yönetmeni 6.0 36
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.7 56
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019